Pressemeddelelsestjeneste

Søger du en brugervenlig og effektiv pressemeddelelsestjeneste, er presseudsendelser.dk lige noget for dig og din virksomhed – Vi har gjort det nemt og effektivt for vores brugere at nå ud til den relevante gruppe af journalister og medier i mange forskellige brancher.

Vi er bl.a. kendt for at have en meget brugervenlig brugerflade, hvor det er nemt – allerede første gang du anvender den –  at udvælge modtagere via vores medielister, vedhæfte selve pressemeddelelsen samt få denne sendt afsted til de korrekte modtagere.

Hos Presseudsendelser.dk får du bl.a.:

  • Danmarks laveste pris
  • 60 dages fortrydelsesret
  • Gratis oprettelse af profil og brugervenlige grænseflader
  • Nem oprettelse af egne medielister
  • Mulighed for medieovervågning af din pressemeddelelse
  • Prisvenlige pakker i forhold til dit presseudsendelsesbehov

Via vores brugerflade har vi kort sagt gjort det super nemt at administrere udsendelsen af pressemeddelelsen samt udvælgelsen af de ønskede modtagere.

Prøv vores pressemeddelelsestjeneste allerede i dag – det er gratis at komme i gang.

En Pressemeddelelsestjeneste til alle brancher

Presseudsendelser.dk har udviklet en pressemeddelelsestjeneste, som kan benyttes til alle brancher. Vi har samlet over 1500 danske medier i vores medieliste, som du nemt finder overblik i, da disse er brancheopdelt. Se vores samling af medier her.

Vi opdaterer løbende vores medielister, hvilket sikrer dig og din virksomhed, at pressemeddelelsen når ud til den rette redaktion, journalist og medie.

Vi kan dog ikke garantere, at den udformede pressemeddelelse bliver bragt i det pågældende medier, da det er helt op til de enkelte redaktioner.

Men presseudsendelser.dk er ikke bare en pressemeddelelsestjeneste til udsendelse - Vi har også forskellige guides til, hvordan man kan eller bør skrive en pressemeddelelse – Du kan se vores guide her: Gode råd når du skriver pressemeddelelser.

Hjælp til udformning af pressemeddelelse

Ønsker du ikke selv at skrive din pressemeddelelse, tilbyder vi også som en seriøs pressemeddelelsestjeneste at hjælpe med dette.

Vi har gennem mange år haft en fast journalist og kommunikationsrådgiver tilknyttet vores pressemeddelelsestjeneste - Så både indsigt i branchen og erfaring kommer vores kunder til gode.

Du kan læse mere om vores tilbud på udformning af pressemeddelelser her.

Skulle du have spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os.


Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166