Profil

Det er vores klare mål, at Presseudsendelser.dk ApS vedbliver at være Danmarks bedste og billigste distributør af pressemeddelelser til over 1.500 medier i Danmark.


Mere end 1.000 danske virksomheder bruger idag Presseudsendelser.dk ApS til deres distribution af pressemeddelelser.

Du finder det ikke billigere

Med enhedsprisen på kr. 275,- for èn udsendt pressemeddelelse, vores få-pakke til kr. 995,- og mange-pakke til kr. 1.995,- er vi billigere end vores konkurrenter på markedet.

Vi giver dig 60 dages fuld returret

Du skal kort og godt opleve, at du får mere end du forventer hos Presseudsendelser.dk ApS. Det betyder blandt andet, at vi giver 60 dagens fuld returret på din betaling, hvis du ikke er tilfreds med den ydelse, du har købt hos os. Fortrydelsesretten gælder dog ikke 5 stykspakken, årsabonnement og eventuel fabrikation af pressemeddelelsen.

Presseudsendelser.dk ApS udsender din pressemeddelelse til alle medier i Danmark - TV, radio, aviser – alle landsdækkende, regionale, og lokale. Derudover fagblade, illustrerede magasiner samt en lang række online- og internetbaserede medier.

Lad os også skrive din pressemeddelelse

Endvidere tilbyder vi skrivning af selve pressemeddelelsen med interview, korrektur og færdiggørelse for kr. 2.400,- - selvfølgelig skrevet af uddannet journalist med tæft og indsigt i mediernes og journalisternes verden. Du kan læse mere under menupunktet: Hjælp til pressemeddelelsen.

Afrunding

Presseudsendelser.dk ApS er markedets billigste presse distributionskanal og samtidig en meget seriøs samarbejdspartner – en partner, der stiller store krav til sig selv for at leve op til den tillid, kunderne viser os.

Det giver dig som kunde en tryghed at vide, at der er en professionel og seriøs tilgang til samarbejdet – det gælder både enmandsvirksomheden, det nationale selskab eller PR-bureauet, for hvem det er vigtigt at opnå omtale i medierne gennem udsendelse af pressemeddelelser.

Vi glæder os til at høre fra dig - rigtig god fornøjelse.

Med venlig hilsen
Presseudsendelser.dk ApS

Peter Abildtrup

Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166