Pressemeddelelser
Publiceret den: 29-10-2019
"Anders i dråbernes land" er en højtlæsningsbog for de 5-7 årige og en læs let bog for lidt større børn, men også voksne vil kunne nyde denne poetiske og smukt illustrerede børnebog.

Bogen tager temaer op som familie, bøjning af tid og rum, og at det kun er fantasien, der sætter grænser.

Mette Kappel er en forfatter, som tager flere talenter i brug, når hun skriver bøger. Musik har altid været en vigtig del af hendes liv. Som barn dansede hun ballet og sang i kor, senere uddannede hun sig til sanger på konservatoriet, og denne musiske tilgang til skrivningen mærker man også i Anders i dråbernes land.

"Anders i dråbernes land" er en meget fantasirig bog, og den er bygget op omkring, hvor langt fantasien kan strække sig. I sine tidligere digte og fortællinger for voksne har Mette Kappel været meget præget af eksistentialisme, som i denne bog tager sin fineste form, da Anders, hovedkarakteren i bogen, får stillet det største spørgsmål af alle i hans alder og dernæst krydser grænsen mellem det bevidste og ubevidste.

Mette Kappels frie måde at udtrykke sig på betyder, at et emne, der kunne have været tungt og trist, bliver gjort let, luftigt og humoristisk, hvilket understreges af børnebogens smukke illustrationer af Kirsten Gjerding.


Bestil gratis anmeldereksemplar på: forlaget.braendpunkt@gmail.com

Læs mere på www.brændpunkt.dk og www.facebook.com/forlagetbraendpunkt


Med venlig hilsen
Forlaget Brændpunkt
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Skibhusvej 35, 1. th.
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166