Pressemeddelelser
Publiceret den: 12-06-2020
Danske produkter med probiotika oplever for tiden stor efterspørgsel i Kina. Kinesiske virksomheder kigger nemlig til Danmark efter produkter til gravide og kommende mødre. Producenten MAAB Group oplever efterspørgslen som ’over al forventning’.

Siden de kinesiske sundhedsmyndigheder officielle linje blev at fremme antallet af naturlige fødsler, har kinesiske gravide og kommende mødre fået øjnene op for dansk kosttilskud. Målet er at mindske komplikationer og forbedre sundheden før og efter fødslen. Og her er især de danske produkter tilsat mælkesyrebakterier blevet en eftertragtet vare.

Danmark som forbillede
En af de virksomheder, der i disse dage oplever den stærkt stigende interesse for dansk kosttilskud er MAAB Group. En kinesisk handels- og investeringsvirksomhed, der i sidste uge lancerede en komplet serie af dansk probiotika på et presseevent sammen med det danske konsulat i Shanghai.

- Som vi så det med modermælkserstatning, er Danmark på mange måder et forbillede for kinesiske kvinder, når det kommer til graviditet, fødsler og børn. Måden I passer på jeres krop, og det I indtager under graviditeten, inspirerer. Og i Kina, hvor der hvert år fødes 15 millioner nye børn, og siden myndighederne har sat yderligere fokus på fødselskulturen, mærker vi et kæmpe markedspotentiale i at importere danske produkter med probiotika, siger Alex Lou og fortsætter:

- I Kina er know-how på produkter med mælkesyrebakterier, som er det, vi laver i pulverform, ret begrænset. Her er Danmark jo langt foran. Så selvom produkterne kun skal sælges i Kina, er de alle udviklet, produceret og designet i Danmark. Så vi trækker også på en dansk viden om sundhed under graviditeten, som vi giver videre til vores kinesiske kvinder og kommende børn. Og det har der vist sig at være et godt marked for, siger Alex Lou.

Skaber arbejdspladser
Det store fokus på probiotika og sund graviditet kommer i kølvandet af, at de kinesiske sundhedsmyndigheder bl.a. har udvidet uddannelser af jordmødre og givet økonomiske belønninger til hospitaler, hvor antallet af naturlige fødsler øges. På det danske konsulat i Kina har man fulgt udviklingen og er ikke overrasket over, hvorfor lige Danmark er kommet på landkortet i det kinesiske marked.

- De kommercielle bånd mellem Kina og Danmark er udvidet enormt, hvilket gør Kina til et af de største markeder og partnerlande for det danske erhvervsliv. Vigtige områder for kinesisk-dansk handel inkluderer innovativ energi og miljøteknologi, fødevarer og landbrugsprodukter af høj kvalitet, avancerede sundhedsprodukter og avancerede forbrugerprodukter. Det danske erhvervsliv har investeret betydeligt i Kina og udviklet aktiviteter og partnerskaber, der er essentielle for deres forretning både i og uden for Kina, siger Kristian Teglkamp læger og leder af sundhedsteamet på den danske ambassade i Beijing.Om MAAB Group
MAAB Group er et investerings- og handelsselskab, der specialiserer sig i at handle og importere innovativ medicinsk teknologi til Kina - særligt fra New Zealand, Storbritannien og Danmark. Omdrejningspunktet og missionen bag MAAB Group er, at importere kvalitetsprodukter, der er med til at ændre folks liv til det bedre. Virksomheden har rod i Hong Kong og stifterne har alle forskellige ekspertiser rangerende fra markedsanalyse til salg og marketing. MAAB Group bestræber sig løbende på at udvide deres port folio ved samarbejder med passionerede iværksættere og first movers inden for deres felt.
Kontaktperson:
Caroline Gøtze Foldberg
Telefon:60899040
 
Afsender:
Beispiel ApS
Filmtorvet 24
3500 Værløse
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166