Pressemeddelelser
Publiceret den: 02-08-2021
Uden egentlig at gøre det store væsen af sig, har den danske virksomhed Comodality Group på kun fem år etableret en solid platform på det internationale fragtmarked for freight forwarding og logistikservice. Som det eneste agentur for transportgiganten Landstar udenfor Amerika, er Comodality Group repræsenteret i 12 lande og omsatte sidste år for 130 millioner.

”Vi åbnede kontor i Barcelona 1. januar i år og har haft hurtig succes. Allerede efter 3 måneder har vi sorte tal dernede. Vi har planer om Slovakiet senere i 2021 eller 2022 og leder samtidig efter de rette samarbejdspartnere både i UK, Holland og Frankrig til at drive vores virksomheder, så vi dækker det meste af Vesteuropa,” fortæller Chris Christensen, der sammen med COO Søren Jensen står i spidsen for Comodality Group.

De købte sig ind i virksomheden i 2016 og igangsatte en ekspansion gennem en udvidelse af fragtforretningen til at omfatte freight forwarding med en kombination af lastbil, tog, fly og søfragt, både LCL-, FCL- og reeferforsendelser.

”Som agent for Landstar, der har 4.000 ansatte og 1.400 kontorer i USA, Mexico og Canada, har vi en god støtte i ryggen i form af licenser, økonomi og forsendelser, med det er vores egne kompetencer, ambitioner og erfaring, der giver os vind i ryggen med Comodality Group,” siger Chris Christensen.

Både Chris Christensen og Søren Jensen har mange års international erfaring, og begge har en såkaldt ”Blue MBA” fra CBS Executive – den eneste akkrediterede MBA-uddannelse inden for shipping.

”Med MBA-diplomet fik vi selvfølgelig dokumenteret vores kompetencer og udbygget vores viden, men med uddannelsen fik vi også udbygget vores netværk endnu mere. Vi har et fantastisk netværk, som vi altid kan trække på, når der er behov. Det betyder meget, når der som nu er svære tider, og det er også en af grundene til at vi kan opnå den vækst, vi har oplevet,” siger Chris Christensen.

Væksten stopper imidlertid ikke her. Planen for Comodality Group er at være repræsenteret i hele Europa i løbet af få år gennem organisk vækst og opkøb.
Kontaktperson:
Chris Christensen
Telefon:60197728
 
Afsender:
Comodality Group HQ
Jernholmen 54-56
2650 Hvidovre
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166