Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-01-2024
>>>> MÅ IKKE PUBLICERES FØR TORSDAG D. 25/1-2024 KLOKKEN 20:00 anerkendte tv-program Løvens Hule, står EventyrCykler og PC Sport sammen for at fejre og reflektere over deres frugtbare samarbejde og den voksende efterspørgsel på elektriske ladcykler.

EventyrCykler, etableret af iværksætteren Jannick for to år siden, har hurtigt etableret sig som en førende producent af elektriske ladcykler. Med en passion for bæredygtighed og innovation har virksomheden formået at skabe en niche i cykelindustrien gennem deres webshop og et omhyggeligt udvalgt forhandlernetværk.

En af disse nøgleforhandlere er PC Sport, ledet af Per Christensen, en veteran i cykelbranchen med over fire årtiers erfaring.
Per Christensen, ejer af PC Sport, udtrykker sin begejstring: "Efterspørgslen efter elektriske ladcykler har aldrig været større. Det er ikke kun lokalbefolkningen, der søger efter disse bæredygtige transportmidler; folk rejser fra byer som Horsens og Aarhus for at prøve vores EventyrCykler. Denne tendens er især blevet forstærket af de stigende omkostninger ved traditionelle transportmidler som biler."

Denne stigende interesse for elektriske ladcykler har især været tydelig blandt børnefamilier, som søger et økonomisk og praktisk alternativ til bilen. "Familier ser elladcykler som en måde at reducere udgifter og miljøpåvirkningen fra biler. De er ideelle til hverdagsbrug og kræver betydeligt mindre vedligeholdelse," forklarer Per.
EventyrCykler roser samarbejdet med Per og PC Sport: "Det er et privilegium at arbejde med en så erfaren og respekteret partner i branchen. Pers indsigt og feedback er afgørende for vores evne til at levere produkter, der møder vores kunders forventninger til kvalitet og funktionalitet," siger Jannick.

Per Christensen understreger også vigtigheden af kvalitet i produkterne: "Når det kommer til elektriske ladcykler, er kvalitet og pålidelighed nøgleord. Det er derfor, jeg fuldt ud står bag EventyrCyklers cykler. De forstår vigtigheden af at lytte til forhandlerens og kundernes behov."

Foruden elektriske ladcykler tilbyder PC Sport også et bredt udvalg af knallerter, traditionelle cykler og et omfattende sortiment af reservedele, alle tilgængelige i butikken på Elmegårdsvej i Odense.
Med deres fælles vision og dedikation til at tilbyde bæredygtige transportløsninger ser EventyrCykler og PC Sport lyst på fremtiden og den fortsatte udvikling af deres samarbejde.
Kontaktperson:
PC sport
Telefon:65962606
 
Afsender:
P C SPORT V/PER CHRISTIANSEN
Elmegårdsvej 3.C
5250 Odense Sv
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166