Pressemeddelelser
Publiceret den: 31-01-2024
_________________________________________

Under Anden Verdenskrig flyver den unge danske Herman Andersen som pilot for Royal Air Force i England. Væk fra sine rødder i Kenya går han egne veje og befinder sig nu i det centrum, hvor krigshistorie skrives og en uvis fremtid toner frem.

I RAF er det ikke nok at være en god kammerat. Der skal mod til og uafbrudt træffes upopulære beslutninger, tages livsfarlige chancer og stoles på egen dømmekraft.

Stamina følger livet blandt flyvere i 1940 til 1941 med dramatiske kamphandlinger i luften om dagen og vilde fester og gravøl i baren om aftenen. Det er en udviklingshistorie med masser af autenticitet, der ikke blot fortæller om krigen og Hermans længsel efter kærlighed, men også tegner et tidsbillede fra forskellige miljøer, der vækker mindelser om Brideshead Revisited eller Downton Abbey.

Stamina - Krig og Kærlighed er en selvstændig fortsættelse af Pastorale (se nedenfor).


Om forfatteren:
Max Ulrich Klinker, født 1965 på Frederiksberg, er uddannet civilpilot og jurist. Tidligere pilot i SAS. Forinden pilot i andre luftfartsselskaber og flyveinstruktør. Han debuterede i 2011 med novellesamlingen SMAK.
Kontakt forfatter: max.klinker@wanadoo.fr


Om Pastorale - Krig og Kærlighed:
Under Anden Verdenskrigens første år bevæger Pastorale sig mellem England og Frankrig, mellem hverdagen i en bombe-eskadrille og et privilegeret selskabsliv. Romanen fik 5 stjerner og blev kåret til at være blandt de 25 bedste bøger i 2021 af Kristeligt Dagblad.


For yderligere info eller interesse i anmeldereksemplar eller forfatterinterview kan forlaget kontaktes på:
Mail: forlaget.braendpunkt@gmail.com
Telefon: 61 31 98 54

Med venlig hilsen

Forlaget Brændpunkt
www.brændpunkt.dk
Kontaktperson:
Jørgen Gylling
Telefon:61319854
 
Afsender:
Forlaget Brændpunkt
Ibsensvej 22
5000 Odense C
 
Filer og billeder
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166