Pressemeddelelser
Publiceret den: 25-02-2024
Der er lagt op til en rigtig blomsterfest søndag den 3. marts 2024, når Musicons Hal 7 i Roskilde danner rammen omkring en blomstrende og smuk mesterskabsdyst i moderne blomsterkunst.
Her kan man nemlig opleve 26 af de dygtigste blomsterdekoratører på Sjælland, Lolland-Falster, Bornholm og fra Hovedstadsområdet i en faglig strid om henholdsvis Sjællandsmesterskabet og Københavnsmesterskabet i to spændende konkurrencer under samme tag.

Dørene åbnes for publikum kl. 10:00 søndag formiddag, og for alle blomsterelskere er det en enestående mulighed for ikke bare at opleve de skønneste blomsterkreationer, men også følge deltagernes kreative og faglige udfoldelser i et af verdens smukkeste håndværk på nærmeste hold.

- Vi lægger op til en rigtig blomsterfest i Musicon, og vi håber naturligvis, at rigtig mange vil lægge vejen forbi og følge mesterskaberne. Konkurrencebinderi er noget helt specielt, og vi glæder os til at vise hvilket smukt håndværk, vi repræsenterer som udannede fagblomsterhandlere, siger blomsterhandler Mie Labansen, Acacia Blomsterkunst i Roskilde. Hun er desuden formand for brancheforeningen Floristen Danmark på Midtsjælland og står sammen med kolleger fra brancheforeningens afdelinger i Nordsjælland, København, Lolland-Falster og Bornholm bag det store arrangement i Musicon.

Festlig kåring af vindere
Mesterskaberne afvikles i to kategorier: professionelle blomsterdekoratører og elever under uddannelse. I årets mesterskaber deltager 18 professionelle dekoratører (seniorer) og 8 elever (juniorer), og der skal findes en vinder i begge kategorier.
I løbet af søndagen skal alle deltagere – både seniorer og juniorer - udføre to ukendte opgaver, som bedømmes af dygtige fagdommere, før de endelige vindere af Sjællandmesterskabet og Københavnsmesterskabet kan kåres kl. 16.00 søndag eftermiddag.

Her er programmet for mesterskaberne i Musicon søndag den 3. marts:

Kl. 10:00 Dørene åbnes - opgave 1
Kl. 11:30 Dagens opgave 2 starter
Kl. 16:00-17:00 Præmieoverrækkelse

Mesterskaberne afholdes hvert andet år og er samtidig kvalifikation til Danmarksmesterskabet i Blomsterkunst 2024, der afholdes i Odense til august i forbindelse med Odense Blomsterfestival.

Yderligere oplysninger:
Maiken Sørensen
Blomstersnedkeriet, Viby Sj.
4614 84 94

Billedtekst
Blomsterdekoratør og faglærer Vivian Ullitz – forsvarende Sjællandsmester – er blandt de mange dygtige deltagere, som kan opleves i Musicon søndag den 3. marts 2024.Foto: Jens Poulsen, BLOMSTER
Kontaktperson:
Maiken Sørensen
Telefon:46148494
 
Afsender:
Dania Marketing ApS
Vestervangen 50, Allerup
4300 Holbæk
Opret din pressemeddelelse med det samme! Opret pressemeddelelse

Presseudsendelser.dk ApS

Benediktevej 44
8800 Viborg
Telefon 2347 1166